9Solutions

Hae sivustolta Languages Extranet › Smooth ›
 
 

Tulevaisuuden sairaalaa rakentamassa, osa 4: Visuaalinen ja langaton hoitajakutsu

12/04/2019

9Solutions langattoman hoitajakutsu- ja henkilöturvajärjestelmän näkyvin osa on Dome Light Node, eli käytävä-/ovivalo. Dome Light Node ilmaisee eri väreillä hoitajakutsun tai muun hälytyksen esimerkiksi elvytyspyynnön sairaalan huoneessa tai muussa tilassa. Järjestelmä on täysin asiakkaan konfiguroitavissa ja etähallinta pilven kautta on helppoa.

Dome Light Node on myös osa 9Solutions järjestelmän langatonta Bluetooth sisäpaikannusverkkoa. Se muodostaa yhden verkoston paikannuspisteistä. Näin järjestelmän rakentaminen on kustannustehokasta ja nopeaa, sillä visuaalisen hoitajakutsujärjestelmän rakentamisen yhteydessä syntyy samalla langaton sisäpaikannusverskosto.

Selkeä värimaailma auttaa sairaalan henkilöstö saamaan nopeasti tilannekuvan osaston tilanteesta ja näin ollen tehostaa osaston toimintaa ja parantaa potilasturvallisuutta sekä auttaa henkilökuntaa keskittymään oleelliseen, eli hoitotyöhön.

Nämä osaston “liikennevalot” ovatkin useimmille se näkyvin osa 9Solutions järjestelmää. 

Blogi

Ville Isoherranen
Director, After Sales & Product Management

Tekniikan tohtori Ville Isoherranen on 9Solutions Oy:n tuotehallinnasta ja jälkimarkkinoinnista vastaava johtaja. Hänellä on monipuolinen kansainvälinen johtajakokemus ICT-, energia- ja automaatioliiketoiminnasta sekä yliopistollisen tutkimuksen johtamisesta. Hän kokee olevansa etuoikeutettu toteuttaessaan terveydenhuollon digitalisaatiota, joka rakentuu esineiden internetistä (IoT) ja pilvipohjaisista langattomista ratkaisuista.

Yhteystiedot

Suomi
Elektroniikkatie 2, 90590 Oulu
Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa

Ruotsi
Stortorget 9, 25220 Helsingborg

 

Facebook LinkedIn Instagram Twitter Youtube

.

Hei, miten voimme auttaa?

Yhteystiedot

Suomi
Elektroniikkatie 2, 90590 Oulu
Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa

Ruotsi
Stortorget 9, 25220 Helsingborg

 

Facebook LinkedIn Instagram Twitter Youtube

Sulje

Hei, miten voin auttaa?

Lähetä viesti

Etunimi Sukunimi
Titteli
etunimi.sukunimi@9solutions.fi
+358 40 123 4567

Sulje